Kuranı Kerim Bağışı

Afrikaya Kuranı Kerim Bağışı

Sadakaların en güzeli olan Kuranı Kerim bağışı ile Allah kelamını daha fazla yayabilmek ve okunmasını arttırmak için sizlerde bağışlarınızı bu yönde değerlendirebilirsiniz. Özellikle Kuran okumak için can atan minik gönüllerin yüzündeki sevince ortak olunması bu proje ile mümkün olmaktadır. Projenin ilk aşaması Mali'de gerçekleştirilerek hem kız öğrencilere hem de erkek öğrencilere Kur'an-ı Kerim dağıtımı yapıldı.

Kur'an-ı Kerim Dağıtımı Projesi

Müminlerin en güzel hediyesi Kur'an-ı Kerim dağıtımı projesi ile Afrika'da ki müslümanları sevindirmeye devam ediyoruz. Onların ağızlardan çıkacak olan her bir ayeti kerime bizlerin hanesine sevap olarak işlenecek olup bire on sevaplarına da Allah'ın izniyle ortak olmuş olacağız. Dağıtmış olduğumuz Kur'an'lar zorluklar içerisinde hafzılık yapmaya çalışan minik kalplere hem kolaylık hem de büyük bir nimet olmaktadır. Dini bilgilerini artırmak ve daha çok hafız, daha çok bilgili nesil yetiştirmek için Kur'an dağıtımının yanı sıra farklı dil sahiplerine dillerine ait mealler ve ilmihal bilgilerini artırmaya yönelikte dini bilgiler kitaplarını dağıtmak için farklı projelere de yakın zamanda başlamayı planlıyoruz. Bu projeler sayesinde yıllarca geri bırakılmış, ilmi anlamda kendilerini geliştirememiş ve sürekli sömürge altında olan saf ve temiz kalplere umut olacaktır. Onlarında eğitim hakkı için eiğiti yardımlarını da artırmak için var gücümüzle çalışacağız.

Kur'an-ı Kerim Bağışı Projesinin Amacı

Geride kalmasına göz yumulmuş Afrika'nın Kur'an-ı Kerim bağışı projesinin amacı bu geride kalmışlığın önüne geçerek Rabbimizin emrini öğrenen, hayata daha sıkı tutunan, hakkını arayan bir toplum inşaa etmektir. Bu proje ile Afrika'nın en ücra köşelerine varıncaya kadar her müslümanın zorlanmadan Kur'an okuması ilk gayedir. Her sıranın üzerinde her kişi için ayrı ayrı dizilen Kur'an-ı Kerimler geleceğe umutla bakan küçük yavruların dilleri ile süslenmektedir.

Kur'an Dağıtımı Projesine Ait Görüntüler

Aşağıda bulunan görüntüler son gerçekleştirilen Kur'an dağıtımına ait görsellerdir. Bağışlarınız en doğru yerlere en uygun şekilde ulaştırılmaktadır.